کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

حماس: اسرائیل درباره پیشرفت در پرونده تبادل اسرا دروغ می‌گوید

عضو دفتر سیاسی حماس گفت:دولت رژیم اشغالگر خانواده‌های اسرای اسرائیلی نزد حماس را فریب می‌دهد و به آنها دروغ می‌گوید تا جلوی هرگونه فشار مردمی علیه خود را بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۲۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر «زاهر جبارین» عضو دفتر سیاسی حماس اعلام کرد، مقامات رژیم صهیونیستی اخبار کذب مبنی بر پیشرفت در توافق تبادل اسرا منتشر می‌کنند.

وی به «الجزیره» گفت، دولت رژیم اشغالگر خانواده‌های اسرای اسرائیلی نزد حماس را فریب می‌دهد و به آنها دروغ می‌گوید تا جلوی هرگونه فشار مردمی علیه خود را بگیرد.

این اظهارات جبارین در واکنش به سخنان اخیر «امیلی حایا مواتی» عضو کنست (پارلمان اسرائیل) از حزب کار اعلام می‌شود، این نماینده کنست شنبه (دیروز) مدعی شده بود که در مذاکرات غیرمستقیم با حماس ویژه تبادل اسرا پیشرفت حاصل شده است.

وی درباره جزئیات امر توضیحاتی نداد و آن را مسأله‌ای حساس و سری خواند اما گفت، اسرای اسرائیلی به زودی به خانه‌هایشان بازمی‌گردند.

جبارین در ادامه به اظهارات «موشه تال» مسؤول اسرائیلی که سه ماه پیش از پرونده تبادل اسرا استعفا کرد، استناد کرد. تال دلیل استعفای خود را عدم تمایل واقعی رژیم صهیونیستی برای به سرانجام رسیدن این پرونده اعلام کرده بود.

عضو دفتر سیاسی حماس سپس تأکید کرد، در زمان فعلی میانجی‌ها هیچ تماسی با حماس با هدف ورود به مذاکرات غیرمستقیم به منظور تبادل اسرا نداشته‌اند.

گردان‌های القسام در ژوئیه ۲۰۱۴ از به اسارت گرفتن «آرون شاؤول» نظامی صهیونیست در جنگ ۵۱ روزه و رژیم صهیونیستی در آگوست ۲۰۱۵ از قطع تماس با «هدار گولدن» نظامی صهیونیست در رفح واقع در جنوب نوار غزه خبر داد.

«آبراهام منگستو» دیگر نظامی صهیونیست نیز در ژوئیه ۲۰۱۵ هنگام عبور از حصار امنیتی در شمال نوار غزه ناپدید شد و رژیم صهیونیستی از ناپدید شدن یک نظامی دیگر خود به نام «هشام السید» در ابتدای ۲۰۱۶ در مرزهای غزه خبر داد. القسام تا کنون از دادن هرگونه اطلاعاتی درباره این چهار اسیر صهیونیست خودداری کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر